Lukukausimaksut

Musiikkileikkikoulun lukukausimaksut

Oppilaspaikka on varattu koko lukuvuodeksi (= syys -ja kevätlukukaudet), uutta ilmoittautumista kevätlukukaudelle ei tarvita. Uusilla musiikkileikkikoululaisilla ensimmäinen opetuskerta voi olla tutustumiskerta, josta emme peri maksua oppilaspaikan mahdollisesti peruuntuessa.

Lukuvuoden oppilasmaksu määräytyy oppitunnin pituuden mukaan. Lukukausimaksut postitetaan koteihin lukukausien alkaessa elo - ja tammikuussa.

Yli 3-vuotiaiden ryhmissä peritään lisäksi 15 €:n, kuvataidemusiikkileikkiryhmissä 30 €:n materiaalimaksu oppilasmaksun yhteydessä. Materiaalimaksu kattaa: valmiiksi painetun työkirjan ja musiikkileikkikoulussa käytettävän muun tarpeiston (mm. kynät, paperit, pallot, huivit, harsot, muut opetuksessa käytettävä tarvikkeet).

Musiikkileikkikoulun tehtäväkirja pohjautuu Géza Szilvayn kehittämään Viikari -sarjaan. Työkirjaan liittyviä Viikari -laulukirjoja ja niihin kuuluvia äänitteitä on mahdollisuus lainata kirjastoista. CD -levyjä voi ostaa myös musiikkiopistolta tai musiikkiliike Fuga:sta.

Maksujärjestelyistä tulee aina sopia etukäteen ennen maksun eräpäivää toimiston kanssa ja eriä maksettaessa on käytettävä laskussa olevaa maksuviitettä. Musiikkiopisto ei palauta lukukausimaksuja.

Perimme maksumuistutuksen lähettämisestä toimistokuluja 5 €/7,50 € ja viivästyskoron. Mikäli emme ole saaneet maksusuoritusta maksumuistutuksen jälkeen, laskun perintä siirtyy perintätoimisto Intrum Justitia Oy:lle. Lukukausimaksun laiminlyönnistä seuraa oppilaspaikan menettäminen.

Jos oppilasmaksussa on epäselvyyttä, pyydämme ottamaan yhteyttä opiston toimistoon ennen laskun eräpäivää:

-  (09)755 2580 ma-to klo 9–15.30
ihmo@ihmo.fi

Oppilaspaikan peruuttamisesta on aina ilmoitettava musiikkiopiston toimistoon.

Huoltaja on myös velvollinen ilmoittamaan yhteystiedoissaan (osoite - ja puhelinnumerotiedot) tapahtuvista muutoksista toimistoon. Tunneilta poisjääminen ei ole hyväksyttävä oppilaspaikasta luopumisilmoitus.

 Oppilasmaksut ja tuntien pituudet lv. 2017 - 2018

Perheryhmät (0-2 v.) 45’ 115 €
       * Sisarusryhmät*  (0-3 v.) 115 € / lapsi
Leikkiryhmät (3-5 v.) 45–60’ 115 -130 €
Soitinryhmät (5-8 v.) 60’ 130 €
Rytmiikkaryhmät (5-8 v.) 60’ 130 €
Kuvataidemusiikkileikkikouluryhmät 90’ 165 €
Viikarieskaryhmät 1 x viikossa / á 90´min. / opetuskerta 165 €
Lauantairyhmien oppilasmaksut

 
Perheryhmät (0-2 v.) 45’   85 €
Leikkiryhmät (3-4 v.) 45’   85 €
Soitinryhmät (5-7 v.) 60’   95 €

Ryhmäaineissa ei ole sisaralennuksia.

Ryhmien minimikoot

Ryhmien minimikoko on 7 oppilasta. Kuvataidemusiikkileikkiryhmissä ja viikarieskariryhmissä 8 oppilasta.

Solistiaineiden lukukausimaksut TÄSTÄ...