alapalkk2-sini

Ilmoittautuminen

Itä-Helsingin musiikkiopistossa on käytössä Eepos-oppilashallintojärjestelmä. Eepoksessa ilmoittaudutaan muskariin, kuoroon, oppilasvalintoihin, musiikin hahmotusaineiden ryhmiin ja muille kursseille.

Ajankohtaista ilmoittautumisesta

Ilmoittautuminen kuoroon (yli 6- ja 10-vuotiaat), soitin- ja rytmiikkaryhmiin (n. 5-10 vuotiaat) 10.6–11.8.2024

Ilmoittautuminen muskarin lukukauden 2024–2025 ryhmiin  5.8.–30.9.2024. Vapaita muskaripaikkoja voi tiedustella myös muulloin lukuvuoden aikana.

 

Musiikkiopistossa jo opiskelevat oppilaat ovat saaneet opintojensa alussa kirjautumistunnukset ja he kirjautuvat ilmoittautumista varten Eepoksessa kohdasta ”Minulla on jo tunnukset”. IHMOn oppilaat ilmoittautuvat keväisin ja syksyisin heille avoimilla lomakkeilla (esim. musiikin hahmotusaineet, opintojen jatkaminen). Mikäli tunnukset ovat hukassa niin tiedustele tunnusten palauttamista toimiston sähköpostiosoitteesta ihmo(ät)ihmo.fi.              

Syksyn 2024 Musiikin hahmotusaineiden muha 3-5 valinnaisille kursseille ilmoittautuminen alkaa elokuussa viikolla 32.

Muha intro, muha 1 ja muha 2 kursseille oppilaat sijoitetaan valmiiksi ja ryhmätiedot löytyvät elokuussa oppilaan eepoksesta kohdasta Nykyiset opinnot sekä Opintorekisteri. Lisätietoa muha aineista: Musiikin hahmotusaineet

Oppilasvalintojen haku info

Tutustu soittimiin monipuolisesti – muihinkin kuin kaikkein suosituimpiin (piano, kitara ja lyömäsoitin). Suosittelemme harkitsemaan myös jonkin toisen soittimen valintaa vaihtoehdoksi. Tänä vuonna suosittelemme erityisesti alttoviulua, nokkahuilua, klarinettia, saksofonia ja tuubaa (väyläsoitin tenoritorvi). Vaihtoehtoisia instrumentteja on jopa 24!

Soitinvalikoimaan voit tutustua Sipuliuksen soitinpolulla

Itä-Helsingin musiikkiopisto on musiikin taiteen perusopetusta laajan oppimäärän mukaan antava oppilaitos. Opetuksen tavoitteista ja sisällöistä voit lukea lisää opetussuunnitelmasta sekä sivulta Yksilöopetus.

Oppilasvalinnat järjestetään 6. – 8.5.2024

  • Itä-Helsingin musiikkiopiston päärakennuksessa, os. Untuvaisentie 10 
  • Iiris-keskuksessa, os. Marjaniementie 74

Tarkat saapumisohjeet löytyvät vastauskirjeestä, jonka saat ilmoittautumisen yhteydessä.

Mahdollisista poisjäänneistä pyydämme ilmoittamaan hyvissä ajoin musiikkiopiston toimistoon:
ihmo (at) ihmo.fi  tai puh. (09) 755 2580 (ma-to, klo 9–15)  

Kaikille oppilasvalintoihin osallistuneille ilmoitetaan oppilasvalintojen tuloksesta juhannukseen mennessä sähköpostitse.