alapalkk2-sini

Ilmoittautuminen

Itä-Helsingin musiikkiopistossa on käytössä Eepos-oppilashallintojärjestelmä. Eepoksessa ilmoittaudutaan musiikkileikkiryhmiin, kuoroon, oppilasvalintoihin, musiikin hahmotusaineiden ryhmiin ja muille kursseille.

Ilmoittautuminen soitonopetuksen oppilasvalintoihin: 25.3. – 30.4.2023.
Ilmoittautuminen muskariin: 29.5. – 18.6.2023

Uudet oppilaat ilmoittautuvat osoitteessa ihmo.eepos.fi valitsemalla ”Hakeudu oppilaaksi” tai ”Lomakkeet”, jolloin kaikille avoinna olevat ilmoittautumislomakkeet tulevat esille. Seuraa lomakkeella olevia ohjeita.

Musiikkiopistossa jo opiskelevat oppilaat ovat saaneet opintojensa alussa kirjautumistunnukset ja he kirjautuvat ilmoittautumista varten Eepoksessa kohdasta ”Minulla on jo tunnukset”. IHMOn oppilaat ilmoittautuvat keväisin ja syksyisin heille avoimilla lomakkeilla (esim. musiikin hahmotusaineet, opintojen jatkaminen). Mikäli tunnukset ovat hukassa niin tiedustele tunnusten palauttamista toimiston sähköpostiosoitteesta ihmo(ät)ihmo.fi.

Soitin- ja lauluoppilaiden jatkoilmoittautuminen lukuvuodelle 2023 – 2024 on käynnissä 13.3. – 31.3.2023.

Oppilasvalintojen haku info

Tutustu soittimiin monipuolisesti – muihinkin kuin kaikkein suosituimpiin (piano, kitara ja lyömäsoitin). Suosittelemme harkitsemaan myös jonkin toisen soittimen valintaa vaihtoehdoksi. Soitinvalikoimaan voit tutustua Sipuliuksen soitipolulla.

Itä-Helsingin musiikkiopisto on musiikin taiteen perusopetusta laajan oppimäärän mukaan antava oppilaitos. Opetuksen tavoitteista ja sisällöistä voit lukea lisää opetussuunnitelmasta sekä sivulta Yksilöopetus.

Ilmoittaudu oppilasvalintoihin 25.3.–30.4.2023 Eepoksessa.
Oppilasvalinnat järjestetään maanantaina ja tiistaina 29.–30.5.2023

  • Itä-Helsingin musiikkiopiston päärakennuksessa, os. Untuvaisentie 10 
  • Iiris-keskuksessa, os. Marjaniementie 74

Tarkat saapumisohjeet löytyvät vastauskirjeessä, jonka saat ilmoittautumisen yhteydessä.

Mahdollisista poisjäänneistä pyydämme ilmoittamaan hyvissä ajoin musiikkiopiston toimistoon:
ihmo (at) ihmo.fi  tai puh. (09) 755 2580 (ma-to, klo 9–15)  

Kaikille oppilasvalintoihin osallistuneille ilmoitetaan oppilasvalintojen tuloksesta juhannukseen mennessä sähköpostitse.