alapalkk2-sini

Ilmoittautuminen

Itä-Helsingin musiikkiopistossa on käytössä Eepos-oppilashallintojärjestelmä. Eepoksessa ilmoittaudutaan musiikkileikkiryhmiin, kuoroon, oppilasvalintoihin, musiikin hahmotusaineiden ryhmiin ja muille kursseille.

Ilmoittautuminen muskariin ja Sonetti-kuoroon: 7.8.2023 alkaen

Uudet oppilaat ilmoittautuvat osoitteessa ihmo.eepos.fi valitsemalla ”Hakeudu oppilaaksi” tai ”Lomakkeet”, jolloin kaikille avoinna olevat ilmoittautumislomakkeet tulevat esille. Seuraa lomakkeella olevia ohjeita.

Musiikkiopistossa jo opiskelevat oppilaat ovat saaneet opintojensa alussa kirjautumistunnukset ja he kirjautuvat ilmoittautumista varten Eepoksessa kohdasta ”Minulla on jo tunnukset”. IHMOn oppilaat ilmoittautuvat keväisin ja syksyisin heille avoimilla lomakkeilla (esim. musiikin hahmotusaineet, opintojen jatkaminen). Mikäli tunnukset ovat hukassa niin tiedustele tunnusten palauttamista toimiston sähköpostiosoitteesta ihmo(ät)ihmo.fi.

Musiikin hahmotusaineiden muha 3-5 valinnaisille kursseille ilmoittautuminen jatkuu ja kevään 2024 kursseille voi jo ilmoittautua.
 
Muha intro, muha 1 ja muha 2 kursseille oppilaat on sijoitettu valmiiksi ja ryhmätiedot löytyvät oppilaan eepoksesta kohdasta Nykyiset opinnot sekä Opintorekisteri. Lisätietoa muha aineista: Musiikin hahmotusaineet

Oppilasvalintojen haku info

Tutustu soittimiin monipuolisesti – muihinkin kuin kaikkein suosituimpiin (piano, kitara ja lyömäsoitin). Suosittelemme harkitsemaan myös jonkin toisen soittimen valintaa vaihtoehdoksi. Soitinvalikoimaan voit tutustua Sipuliuksen soitipolulla.

Itä-Helsingin musiikkiopisto on musiikin taiteen perusopetusta laajan oppimäärän mukaan antava oppilaitos. Opetuksen tavoitteista ja sisällöistä voit lukea lisää opetussuunnitelmasta sekä sivulta Yksilöopetus.

Ilmoittautuminen oppilasvalintoihin alkaa Eepoksessa maaliskuussa 2024.

Oppilasvalinnat järjestetään toukokuussa 2024

  • Itä-Helsingin musiikkiopiston päärakennuksessa, os. Untuvaisentie 10 
  • Iiris-keskuksessa, os. Marjaniementie 74

Tarkat saapumisohjeet löytyvät vastauskirjeessä, jonka saat ilmoittautumisen yhteydessä.

Mahdollisista poisjäänneistä pyydämme ilmoittamaan hyvissä ajoin musiikkiopiston toimistoon:
ihmo (at) ihmo.fi  tai puh. (09) 755 2580 (ma-to, klo 9–15)  

Kaikille oppilasvalintoihin osallistuneille ilmoitetaan oppilasvalintojen tuloksesta juhannukseen mennessä sähköpostitse.